L’any del Barça: rei de copes!

El partit d’avui passarà a la història per diversos motius, però el principal és la primera copa de l’era Guardiola. Més enllà dels xiulets a l’himne de l’Estat espanyol (la supressió en l’emissió de TVE de la qual s’ha saldat ja amb una víctima), la tensió que ha posat l’Athletic de Bilbao, o fins i tot el golàs de Touré.

Com el partit contra el Chelsea o el del Madrid, el Barça ha començat perdent. I com en aquests altres dos partits, el Barça no ho ha tingut fàcil. Però com en els altres partits, han sabut remontar. Si bé es cert que el gol de Toquero m’ha posat nerviós, més tenint en compte que per l’Athletic era el partit més important dels últims 25 anys, en uns minuts s’ha girat la truita. Touré ha agafat la pilota, i com si li anés la vida en joc, ha driblat més d’un rival (sent defensa!) i ha clavat un xut sec, ajustadíssim al pal, i determinant.

A partir d’aquí, flors i violes pel Barça. Messi ha fet el segon rematant una bona jugada col·lectiva, Xavi ha fet un autèntic golàs per l’esquadra, i Bojan ha rematat amb un gol d’autèntic davanter centre. I jugades de tiralínies, rondos, passades interminables, joc espectacular, bonic, gratificant.

I primera copa al sac, primera Copa del Rei des de 1998. Un bombonet més, i dissabte o diumenge (molt grossa hauria de passar per a que no fós així) guanyarem la Lliga. Tot va sobre rodes.

14052009485

Notícies enllaçades | Destitució del cap d’esports de TVE

Foto | A 20 minutos

Una resposta to “L’any del Barça: rei de copes!”

  1. L’any del Barça: triplet! « Enaldi – El meu blog Says:

    […] resta a dir. Després de seguir la Champions a quarts i semifinals, el partit contra el Madrid, la Copa del Rei i la Lliga, ja la tenim aquí, i això implica dos bombons alhora, que ja m’he menjat: els […]


Deixa un comentari