About

De què va?

De tot i de res. Tecnologia, música, esports, coses de la vida, tonteries… ja ho anirem veient al llarg de la vida, llarga espero, d’aquest blog.

Perquè Enaldi?

Donat que sóc un desastre a l’hora de decidir-me, i el nom del blog em semblava una cosa prou important com per no decidir-la a la babalà, vaig decidir seguir algun criteri concret. Seguint els consells d’un bon amic, vaig decidir construir una paraula nova, lleugera, enganxosa, i que no existís o que, en tot cas, no es fés servir massa.

A hores d’ara, 12 d’abril de 2009, a 13 d’abril de 2009, el meu blog no surt a les primeres entrades de Google pel terme Enaldi, però això tant hi fa el meu blog ja surt en primer lloc a la cerca per “Enaldi” a Google! El cas és que volia una paraula amb dues lletres d’una paraula catalana (d’on sóc), dues d’una italiana (on viuré el proper any i mig), i dues d’una angloamericana (on, tard o d’hora, vull viure o almenys estar un temps).

Vaig escriure un programa (podeu baixar-lo aquí, i mirar el codi aquí) que em construeix paraules exactament com vull. Després de passar-me estones, un parell de dies, intentant trobar un nom adient… Enaldi em va semblar xulo. I amb un toc italià, perquè no? Prové d’encabotéssem, allusioni i discriminant.

Per a tota la resta…

98dfa798ef3519fe253d1b32c7f5f193

2 Respostes to “About”

  1. Sobre el nom del blog « Enaldi - El meu blog Says:

    […] 9:25 pm (Uncategorized) Si teniu curiositat per saber de què ve Enaldi, tan sols cal que aneu a https://enaldi.wordpress.com/about/. Pel que veig, la distribució de la pàgina no afavoreix que es vegin les pàgines que hi ha a la […]

  2. Vane Says:

    Eiii Albert!!!

    Molt curiós això del nom,m’agrada la idea!!!


Deixa un comentari