iPhone 4: unpacking

I bé, ja va arribar el dia D: el passat 5 d’agost, m’entregaven un iPhone 4 nou de trinca per disfrutar-lo. Malauradament, la portabilitat encara no havia acabat (va acabar el dia 9 d’agost), així que era bàsicament un iPod Touch 4, per dir-ho d’alguna forma. No podia ni trucar ni rebre trucades, tampoc tenia missatges, i de la mateixa forma res de tràfic de dades 3G. Única comunicació amb l’exterior: WiFi! A continuació us detallaré què hi ha a la capsa de l’iPhone 4 🙂

La capsa de l’iPhone 4 és molt petita. Sembla mentida que pugui cabre-hi tot dins, tot i que realment hi sigui. Aquí veureu la capsa en qüestió:

Seguidament, la capsa s’obre de forma similar als iPod, agafant la cobertura i portant-la amunt. Tot blanquet, perfectament dissenyat per aprofitar l’espai. El primer que veiem, el nostre pròxim telèfon: l’iPhone 4!

Què hi ha dins la capsa? Doncs com veureu a les següents fotos:

  • el propi telèfon
  • els auriculars amb control remot d’algunes funcions del telèfon (pausar cançó, reproduir, avançar, retrocedir, agafar trucades, controlar el volum, etc.)
  • el cable USB típic compatible amb iPod/iPhone/iPad
  • l’adaptador de corrent que s’acobla al cable USB
  • les instruccions
  • un ítem del qual no ens fixem a primera vista: una petita eina per obrir el compartiment de la MicroSIM (a la segona foto, és a la part esquerra, enganxada a una mini carpeteta que conté les instruccions)
  • dues enganxines de la pometa per proclamar al món com de guais som

Ara ja ho tenim tot, cal utilitzar-ho! Sincronitzem amb iTunes, on hem d’activar el telèfon (no la SIM), i després d’esperar a que s’acabi de configurar, ja tindrem l’iPhone completament a punt!

Aquí acaba l’unpacking, properament faré un post explicant les meves experiències amb el telèfon, així com destacar-ne punts forts i febles i explicar les aplicacions que utilitzo més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: