Mac OS X com a servidor multimèdia de PS3

Des que tinc la PlayStation 3, l’he utilitzat infinitament per tal de veure pel·lícules o sèries. Com tots sabeu o us podeu imaginar, és molt còmode el fet d’emmagatzemar, gestionar i visualitzar tranquil·lament el contingut multimèdia de la PS3. Ara bé, com passes totes aquestes dades, més o menys pesants, de forma còmode a la consola de Sony? Fa un parell de mesos vaig trobar una solució que, tot i ser de pagament, val molt la pena.

El programa en qüestió és de l’empresa Nullriver Software, i el seu nom és Medialink. Oblida’t de CDs o DVDs, que només utilitzaràs un cop, on desar les dades per reproduir-los a la PS3, de pendrives, i qualsevol dispositiu d’emmagatzemament intermig. Amb el Medialink, tan bon punt tinguis l’ítem multimèdia preparat, el podràs gaudir a la PS3.

El que fa aquest software és, bàsicament, de servidor multimèdia de la PS3. Exposa totes les fotos d’iPhoto, la música de l’iTunes, la llibreria d’Aperture i, el que jo he utilitzat més, les carpetes que desitgem compartir.

L’instal·lació és banal, un cop introduït el codi de sèrie que se’ns proporcionarà després d’haver-lo comprat per 20 dòlars americans, menys de 15 euros. S’integra en l’apartat de complements de les preferències del sistema i es pot mostrar opcionalment l’icona a la barra superior del Mac OS X.

Un cop seleccionades les carpetes personalitzades a compartirtan sols caldrà encendre el servidor multimèdia i el Medialink farà la resta. En el meu cas, tinc dues carpetes, Sèries i Pel·lícules, directament a la carpeta Home del meu compte.

Des de la PlayStation 3, que heu de tenir connectada a la xarxa on tingueu el Mac que fa de servidor multimèdia, veureu directament als apartats multimèdia del XMB els vídeos, les cançons i les imatges on pertoqui, i a gaudir-ne!

A la pàgina web, detallada a sota, podeu consultar les dades més tècniques del producte, com formats suportats, requeriments del sistema i altres.

Us el recomano!

Enllaços: Nullriver Software | Medialink


Anuncis

Una resposta to “Mac OS X com a servidor multimèdia de PS3”

  1. zillahh Says:

    Moltes gràcies. No tenia idea d’això i trobo que potser de molta utilitat. Ja he entrat en la web de Medialink.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: