Cançons: maig 2009

Tercera entrega d’aquest particular col·leccionable. Després del millor mes de la història del Barça, em permetreu que hi hagi algun tema referent 😉

1. Il Gladiatore, de Luciano Pavarotti – Immensa, poderosa i tremendament colpidora i emocionant. Basada en la cançó Earth de la banda sonora de Gladiator. Present, en part, al famós vídeo basat en Gladiator amb què Guardiola va motivar els jugadors abans de saltar al Stadio Olimpico de Roma.

2. UEFA Champions League Official Theme, de Tony Britten* – Emocionant, porta implícitament els sentiments de la competició més important a nivell de clubs. Quan un l’escolta al Camp Nou: pell de gallina.

3. Dance Hall Days, de Wang Chung – Animada, distreta i brillant. Té el típic estil dels 80, marxós però que no cansa.

4. Sacco e Vanzetti, d’Ennio Morricone i Joan Baez – Molt emotiva, curta però intensa. Suau i encisadora, molt tranquila al principi, i plena de la genialitat de Morricone al final. És la banda sonora d’un film basat en un cas real [Sacco e Vanzetti].

5. High Energy, d’Evelyn Thomas – Tal com diu el seu títol, és energia pura i dura. Té un ritme frenètic, que no para, i enganxa des del primer moment.

* arranjament del tema Hadok el Sacerdot de George Frideric Handel

I aquí acaba la selecció per al que he escoltat al maig. Estaré un parell de setmanes sense escriure res; hi ha exàmens finals i aquestes coses – ens veiem a la tornada!

Fins aviat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: